torsdag

Torsdag.

Noen ganger vet jeg ikke helt hva jeg skal skrive, og i dag er kanskje en sånn dag. Det tror jeg nok at det er, for jeg vet ikke helt hvordan jeg skal sette sammen ord og uttrykk, og det hjelper i grunnen ikke så mye at jeg har sittet i et par timer og bladd igjennom en av de gamle bloggene mine, på jakt etter noe som jeg kan sende med søknaden min til Åsane Folkehøyskole i Bergen. Siden førstevalget mitt har falt på ei forfatterlinje, der det også er mulig å ha noe kunstgreier som valgfag, må jeg også sende med noe egenprodusert materiale. Problemet er bare at jeg ikke orker å sette meg ned for å skrive noe, så jeg har bestemt meg for å finne noe jeg en gang i tiden har skrevet - noe som er såpass ok at menneskene som skal vurdere meg, ikke tror at jeg er helt ko-ko i topplokket. For jeg er jo ikke det.

Jeg har tenkt på mange forskjellige linjer, og psykologi er en av dem. Men siden livet mitt er såpass fylt med den smørja der, kan det tross alt være ok å gjøre noe jeg liker, noe som jeg er sånn passe ok til, noe som jeg brenner for i et år. Kreativitet er fantastisk når man er i det rette humøret.

Ellers har vi hatt ei veldig ok gruppe her i dag. Vi snakket om litt av hvert; hvordan vi tenker når personalet veileder, om ting som ikke er helt som det skal være, om ting som er ok - og litt om hvor bra det er her. For Capio-metoden fungerer. Jeg velger i alle fall å tro på det.
Jeg har gått tur i solskinnet sammen med pas.X, og det var en fin tur. Det er greit å være ute i sola, og jeg synes at det er litt smålig bittert at jeg bare har denne ene halvtimen, når det er så fint vær og man egentlig burde vært ute.

for tiden er det bare en mann i livet mitt. Han heter Josh Groban.

1 kommentarer:

Stina h. sa...

Kan du ikke bare referere til denne bloggen? Du er absolutt ikke kokko, og du skriver fantastisk!!
..for ikke å snakke om den novellen du skrev om hun som ble tatt for butikktyveri - den var
rå-bra!!!

Related Posts with Thumbnails

Annika

Skriverier: Mai 2008 - mars 2012.


Kontakt

annika_alexandersen @hotmail.com



Bloglovin'

Follow La vita e bella
Follow La vita e bella

Blog Archive