torsdag

Rus.


Publisert 17 april, 2008 - 21:27
Dopet, det er det jeg er. Det føles som om jeg er konstant neddopet av et eller annet, som om jeg er beruset og ikke kan føle leggene mine bevege seg. Som om jeg har vært på fylla i flere dager i strekk, slitt meg selv fullstendig ut, latt være å bry meg om det og fortsette å drikke. Neddopet og ruset på fullstendig tomhet.
Og det forklarer hvorfor jeg ikke klarer å snakke; det forklarer hvorfor jeg stirrer ut i luften i timevis uten å si noe – bare føler denne tomme, rare følelsen i hele kroppen. Avslappet på en måte, uten å være det, rolig fordi jeg ikke har krefter nok til å hisse meg opp eller bli irritert over småting. Blikket er tomt, ser ingen steder og jeg kan vissnok sitte i samme posisjon i timevis uten å lee en finger.
Kanskje er det denne følelsen av å være ruset som gjør sånn at jeg ikke klarer å kommunisere på noen måter; ikke gjennom skrivingen, ikke gjennom munnen – jeg klarer ikke engang å vise noe som helst med kroppen min. Jeg er tvers igjennom KONSTANT nedsyret, høy og ruset. Mister kontakten med virkeligheten, kryper inn i skapet og forsvinner ut i evigheten til absolutt ingenting.

1 kommentarer:

Mari sa...

Herregud, du er helt underbar til å skrive. Jeg er sikker på at menneskene som leser det du sender med søknaden din, tenker at du har talent. Samme hva du skriver. :)

Related Posts with Thumbnails

Annika

Skriverier: Mai 2008 - mars 2012.


Kontakt

annika_alexandersen @hotmail.com



Bloglovin'

Follow La vita e bella
Follow La vita e bella

Blog Archive