tirsdag

Snart er det påske, gitt.

Ikke minst påskeferie. Neste søndag, 5.april, stenger Capio og tar påskefri. Det vil si at det igjen er tid for å dra nordover for et par uker. Jeg ser egentlig fremover til det, for det blir godt å komme hjem litt og være der en stund. Være fri og frank eller hva man pleier å si, gjøre vanlige ting (la oss håpe at jeg klarer å gjøre noe) som å dra på hyttetur sammen med Inger og stå på ski, sånn som folk flest gjør i påsketida.
Jeg er ikke helt sikker på når jeg drar her fra. Planen er at jeg skal innom Oslo på besøk til Johanne først, og vi har tenkt at jeg skal dra til henne neste torsdag, for så å ta fly til Tromsø på fredag. Det kan bli hyggelig og jeg gleder meg.

Jeg skal være hjemme i litt over to uker. Jeg trenger å øve meg der ute i verden, for det er jo der jeg skal tilbringe mest tid og resten av mitt liv. Håper det går bra, og at elefantstemmen lar meg være fred.
Tiden går ganske fort, for når jeg kommer tilbake til Fredrikstad er det snart mai, og... i mai skal jeg være hjemme i godt over tre uker. Og da er det også tid for sydentur sammen med mamma og lillesøster. Når jeg tenker etter, er det mange ting å se frem til! Det føles bra.

Ellers er det vår for fullt her, og bortsett fra at det er meldt snø på fredag, er det deilig. Det er over 15 grader i sola i dag, så nå går det fint an å sitte ute i solveggen.


0 kommentarer:

Related Posts with Thumbnails

Annika

Skriverier: Mai 2008 - mars 2012.


Kontakt

annika_alexandersen @hotmail.com



Bloglovin'

Follow La vita e bella
Follow La vita e bella

Blog Archive