lørdag

Lørdag.

Det er skummelt når man begynner å tro at personalet lurer i en mer enn det man skal ha. Og når man begynner å tvile på hvor nøye de er på utregningene sine som de foretar når de planlegger menyene for åtte uker fremover. Jeg vet at de kan sakene sine her, jeg vet at de er dyktige og jeg vet at jeg MÅ stole på dem, og legge alt i deres hender, mens alt jeg trenger å gjøre er å følge opplegget.
Men det er vanskelig, og jeg får det ikke helt til.

Lørdag. Jeg har spilt ørten omganger med Buzz. Sett på tv. Strikket. Sett på klær på internett. Spist. Dratt på biltur til Hvaler. Sett Smallville. Mistet mobilen og funnet den igjen. Siden det er lørdag, fikk jeg lov til å gå inn på en Spar - butikk for å kjøpe meg et blad da vi var på biltur, og det var rart, for jeg har ikke vært innom en butikk på ukevis. Følelsen var merkelig.

Jeg er trett, men jeg er for mett til å sove og nattevakten har akkurat hatt et langt foredrag for meg om positive tanker og at det kun er en selv som kan ta kontrollen over hva som skal få løpe rundt i topplokket. Det er det helt sikkert, men jeg tviler, for det virker ikke som om det er jeg som styrer det som skjer der oppe.

2 kommentarer:

Caroline sa...

Kan tenke meg at det er vanskelig ja søta, men vi får håpe det blir bedre og at du blir friskere av det selvom det fæles håpløst nå!!<3
Tenker mer på deg en du kan ane!!<3

Sandra sa...

Hei! Jeg leser bloggen din jevnlig, er det greit at jeg linker til deg? Har forsåvidt gjort det allerede, men kan fjerne det hvis du vil...:)

Related Posts with Thumbnails

Annika

Skriverier: Mai 2008 - mars 2012.


Kontakt

annika_alexandersen @hotmail.com



Bloglovin'

Follow La vita e bella
Follow La vita e bella

Blog Archive