fredag

Fredag.



1. 0655
"Hei, Annika. Er du våken?"
"grynt."
"flott det, Annika. S kommer på jobb om tjue minutter, og da drar dere til sykehuset for å ta blodprøver. Vær klar da. Greit?"
"Grynt".

fem minutter senere:
*banbank*
"Våken?"
"grynt".

Deretter bar det inn i bilen, iskaldt, temperaturmåleren viste -8 grader, herligherligherlig, ventetid, et stikk i armen, ut i den iskalde lufta igjen, inn i bilen, ut av bilen, temperaturmåler i rumpestupen, blodtrykkstaking, pulsmåling og deretter havregrøt, et glass melk, en multivitaminpille, en kopp kaffe og en fin dose med syltetøy.
Etter at skålen var skrapet, og alle var blide og fornøyde, bortsett fra brukerne selv, stablet jeg meg igjennom noen sider "Tatt av kvinnen," mens jeg så på GodMorgenNorge med et halvt øye og ventet på at massasjedama skulle komme og dulle litt med meg. Hun kom 0930.


I løpet av dagen fant jeg også ut at jeg skulle rekke opp 3/4 av det jeg har strikket på skjerfet mitt, det ble ikke så fint som jeg hadde lyst til at det skulle bli, og siden jeg er opptatt av at alt jeg gjør skal bli fint og flott, bestemte jeg meg for å begynne nesten på nytt. Synd det der, spesielt når jeg alt har brukt 3 garnnøster.

... Og jeg har også hatt to fine runder med noe som ligner på den greia på bildet over. Dette er det jeg får av fabelaktige "drinker" om dagen. Jeg kan ikke si annet enn at jeg forstår at jeg kommer til å bli grundig lei av tykkflytende masse med sjokolade, vanilje og cappuccino smak. Søndag trapper vi opp til tre, før vi bytter ut alle sammen med fast føde i noen uker, før vi plutselig putter på noen ekstra for å bli litt rundere i kantene. Jajamennsann.
Dessuten har jeg hovnet opp i føttene, og det er helt normalt sier de, helt normalt, det er bare vannsamlinger og blodsirkulasjonen som kommer igang. Helt normalt, litt smertefullt kommer det nok til å være en stund, sier legen, men ja, det er vissnok helt vanlig. Og så har jeg vondt i magen, men det er også helt normalt. I alle fall når man ser ut som meg og er på et slikt sted som dette.

Egentlig hadde jeg store planer om å perle i dag, men så fant vi plutselig ut at det ikke var noen tråd til å tre perlene på, i hele huset - bare en haug med perler. Så. Da ble det ikke noe av det, og en av de ansatte skal ta turen innom en hobbybutikk i morgen for å kjøpe tråd.
Ellers har jeg gjort fint lite. Ingenting skolearbeid, ingen filmer, ingenting, bare tv titting, og jeg har fått med meg Hotell Cæsar, What I like about you, Top Model Australia, to runder med GodMorgenNorge og jeg har spist fisk til middag. Igjen. I morgen skal jeg pusle et puslespill på 2000 biter, mens jeg lurer på hvor lang tid det tar før jeg kan gå ut og trekke frisk luft.

Jeg har bestemt meg for at jeg skal kjøpe et sånt et når jeg en gang i tiden kommer meg ut (noe som kan bli på onsdag, for da kommer pappa og jeg har satt det øverst på ønskelisten min at jeg kan få dra ut sammen med ham i 30 minutter):

4 kommentarer:

Caroline sa...

Du er flink! :)
Off, så tidelig opp å så rett ut i kulda = brrr!! ;(
Håper du får dratt ut på Onsdag,
det tror jeg for din del hadde vært godt =p
Man blir liksom utålmodin og tia går sakte når man ikke får gått ut,
Men den dagen kommer vennen!!<3

Andrea sa...

Annika. Du er kjempe tøff.
Ja, sånne kinesiske lykkearmbånd er veldig fine.
Neimen så joda, eller ja, håper helgen din blir sånn nogenlundende okey, eller såklart, bra.

Nå går vi snart mot lysere stunder, solen snur jo.
<3

Klemmer

M sa...

Jeg pleide å be peronalet om å legge nutridrinken i fryseren litt før jeg skulle drikke den. Jeg syntes den ble litt mindre kvalmende da. Du kan jo prøve det du også om du vil :)

stinevt sa...

sånn armebånd har jeg :D

Related Posts with Thumbnails

Annika

Skriverier: Mai 2008 - mars 2012.


Kontakt

annika_alexandersen @hotmail.com



Bloglovin'

Follow La vita e bella
Follow La vita e bella

Blog Archive