lørdag

Kjøretur.

Det må sies at Fredrikstad er en helt utrolig trivelig by, og jeg gleder meg fryktelig mye til jeg får lov til å spasere rundt om kring for å se hva dette stedet har å by på. I helgene pleier det å være utflukter eller noe i den duren, og siden noen av jentene her skulle til Østfoldhallen som er et kjøpesenter, fant noen av de som jobber her i helga ut at de kunne ta meg og J med på en kjøretur, mens de andre handlet.

Vi kjørte over til gamlebyen, og det var som å gå mange år tilbake i tid. For et fabelaktig sted! Så mange gamle fine hus og bygninger skal man lete lenge etter. Når det blir vår, skal jeg ta meg en tur dit med kameraet for å ta noen bilder og tusle rundt om kring i de små butikkene de har der. En kjøretur gjorde godt, for jeg har vært her en god stund nå, og alt jeg har sett er togstasjonen og veien som fører til og fra sykehuset.

Jeg håper ikke det tar så lang tid før jeg stiger i gradene fra ekstremhvile til minimal aktivitet, og er jeg heldig, får jeg kanskje gjøre noe i løpet av uken som kommer. Men. Man skal ikke si noe for sikkert, for det er fort gjort å bli skuffet.
Ellers har jeg sett på tatt av kvinnen, sex & the city og malt en pappboks hvit med en elendig hvitmaling.

2 kommentarer:

mia sa...

Vet du hva? En dag, skal vi to gå sammen i Galmlebyen og mate endene. Det har jeg bestemt. Tenker fortsatt masse på deg
<3

Caroline sa...

Vær sommer på andre siden av broa som er vist på bildet ligger det en orangestripete katt under det store treet og koser seg i skyggen!
Jeg liker gamlebyen :)
Når du får kommet deg ut må du se på dyreklærbutikken der =p
Dem seller katte klær faktisk..
Ganske SPESIELT xD
Si fra visst du vil ha noen & gå i gamlebyen med,jg bor i nabo byen!;)
Klem <3

Related Posts with Thumbnails

Annika

Skriverier: Mai 2008 - mars 2012.


Kontakt

annika_alexandersen @hotmail.com



Bloglovin'

Follow La vita e bella
Follow La vita e bella

Blog Archive