mandag

Skuffelse.

"vi bestilte jo den der boka du ville ha på internett, men nå nettopp fikk jeg melding om at den er utsolgt og at forlaget ikke trykker flere opplag," sa mamma til meg i morges. Ja, det var nesten litt bittert om jeg skulle si det selv; så nå har jeg vandret igjennom hele byen, til tross for lettere feber og hodepine, på jakt etter Glede. Men fant jeg den? Nei. SKUFFA. Og hvis de er utsolgt i Narvik og Oslo for den greia, så vil det si at jeg ikke kommer til å ha noen Paulo Coelho årsplanlegger i år, noe som er skrekkelig synd.

Egentlig hadde jeg store planer for denne dagen. Jeg skulle på trøsteshopping sammen med Inger, men siden hun har et litt annet søvnmønster enn meg, bestemte jeg meg for å dra til byen litt tidligere sammen med Sandra mens jeg ventet på at Inger skulle stå opp. Ikke noen sykdom skulle få stoppe meg i å svi av noen kroner, og jeg hadde planer om å lage et fint lagt innlegg om alt det fine jeg kjøpte meg i dag. Haha. Jeg må nesten le.

For det første hadde vi glemt helt av at vår alles kjære cominor (idiotselskapet som kjører bussene her i byen) lever sitt eget liv, og de hadde bestemt seg for at "neida - det er jul, så da kan vi like godt innstille et par bussavganger, det gjør vel ingenting det". I tillegg regnet det og det var så kaldt at humøret sank til -948508345834 i løpet av de 20 minuttene Sandra og jeg sto på busstoppet og sutret. Da vi endelig kom oss fram til sentrum, var byen overfylt av salgsgale mennesker som gikk i snegletempo, rett framfor meg og sånt trekker humøret enda noen millioner med hakk nedover.

Smil, Annika, smil! Neidajada, så det altså. Humøret var så på bånn at jeg fikk pappa til å hente oss etter en halvtime, og siden han skulle klippe seg, hadde vi et lite opphold på Jekta. Jeg rasket med meg ei joggebukse fra Cubus, mest fordi den var på 50% avslag, og fordi jeg sikkert kommer til å få bruk for den en eller annen gang i fremtiden.

Koselig koselig koselig. Resten av dagen skal jeg pakke sakene mine, bare synd at jeg enda ikke vet hva jeg burde ta med meg her fra og den lista jeg liksom skulle skrive, har jeg enda ikke begynt på. Dessuten må rommet ryddes, og jeg skal ta meg et langt bad i badekarret med ansiktsmaske på.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Har du vært på Notabene på Nerstranda? Så den boka der for et par uke sia...

Anonym sa...

jeg kan prøve å finne den boken i oslo i morgen for deg ;) hvis jeg finner den kjøper jeg den ;)
håper du finner ut av hva du må ha med deg.
du har en kjempe fin blogg, jeg liker å følge med hvordan det er med deg.
godklem til deg ;)

Annika sa...

takk skal du ha! :) Jeg tenkte at jeg kunne se i narvik i dag, for jeg drar dit - og har et lite håp om at jeg kanskje finner den her :)

Gi meg et pip om du finner den ;)

Anonym sa...

skal se etter boka for deg jeg ;)

*klem*

Related Posts with Thumbnails

Annika

Skriverier: Mai 2008 - mars 2012.


Kontakt

annika_alexandersen @hotmail.com



Bloglovin'

Follow La vita e bella
Follow La vita e bella

Blog Archive