fredag

Jula er blå - tid.

Nok en gang blir jeg minnet på hvor mye jeg hater alle dager som er merket med rødt på kalenderen, og jeg kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg til å komme meg tilbake til Narvik, til min egen NonStop -og druefrie tilværelse. Det er bare 3 dager igjen.

For tiden er jeg uvenner med meg selv, og jeg har gjort fint lite i dag. Jeg var en tur hos Merete, noe som var koselig - og ellers har jeg brukt tiden godt i sengen med øynene igjen og et par episoder med Sex & The City flimrende framfor øynene.
I morgen er det heldigvis hverdag igjen (enn så lenge), og jeg skal UT for å få ordnet klokka jeg fikk av mamma og pappa, eventuelt bytte den i ei annen. Dessuten føler jeg for å løpe meg verdens lengste tur langs veien, men det er uvær og jeg tror egentlig ikke at jeg orker.

Nå har det vært julaften, jeg har hatt nok kvalitetstid med familien min, og jeg har sittet nok i ro i senga mi: la jula være ferdig. Amen.


Sandra og Annika på julaften.


Annika som tester ut mammas julegave. Blid, som alltid.


Julegave fra mamma og pappa.



i et desperat forsøk på å ha noe og gjøre, kledde Sandra og jeg på oss et lass med klær og trasket ut i vinterstormen for å låne en film. Den var ikke noe bra, men hey - tiden gikk og det var for så vidt greit nok.

nå er det kveld. igjen. og jeg skal se sex and the city.

2 kommentarer:

Caroline sa...

Jepp, amen ;D
Kos deg videre med sex & the city!
Klem <3

Anonym sa...

Gensern du fikk hos mordi va DRITFIN. Æ vil ha:D

Related Posts with Thumbnails

Annika

Skriverier: Mai 2008 - mars 2012.


Kontakt

annika_alexandersen @hotmail.com



Bloglovin'

Follow La vita e bella
Follow La vita e bella

Blog Archive