tirsdag

Ting om meg.


-Personlighet.
Helt egentlig er jeg litt usikker på hvordan personligheten min er. Jeg er ganske så selvdisiplinert til en viss grad, tror jeg. Dessuten er jeg realistisk - og drømmende.


-Signaturstil.
Vel, om jeg har noen "signaturstil" vet jeg ikke. Morsom er jeg i alle fall ikke, og den eneste formen for humor som jeg har er en uhøytidelig form for galgenhumor. Jeg ser ofte litt for seriøs ut, selv om jeg ikke alltid er det, og jeg er nok ganske så intens.


-Livssyn.
Jeg vet ikke hva jeg tror på. Jeg tror på mennesker og livet og skjønnheten, ordene, men spesielt religiøs er jeg ikke. Siden jeg har vokst opp i en familie der Gud og religion har vært en viktig del av hverdagen og livet og sånt, har jeg masse verdier og livserfaring som er bygd på nettopp det. Religion er en del av meg og den jeg har blitt til med årene, selv om jeg ikke nødvendigvis tror selv. Men. Jeg skulle faktisk ønske at jeg gjorde det; fordi religion kan være et holdepunkt i livet.


-Spiritualitet.
- Nei, jeg mediterer ikke og ikke driver jeg med yoga (selv om jeg har veldig lyst til det), så egentlig er jeg ikke spesielt "spirituell" eller hva man skal si. Men jeg har en drømmefanger over senga, og jeg tror at det finnes mye mellom himmel og jord som vi ikke kan se.


-Drivkraft.
Drivkraften min er håpet om forandring, selv om det ikke alltid er så tydelig. Uten håpet ville jeg nok lagt årene på hylla for lenge siden.


-Tanker.
Jeg er full av tanker hele tiden, og det er vanskelig å sette fingeren på hva jeg tenker mest på. Hodet mitt er nok litt for fylt av negative tanker som man egentlig ikke burde tenke, og jeg har store planer om å klare og endre på det en gang i fremtiden.


- Mål.
Akkurat nå har jeg tre mål: komme meg helskinnet igjennom dette, fullføre skoleåret og bli frisk.

-Lykke.
Ting som gjør meg lykkelig er fine dager med gode venner, klemmer, mennesker som stiller opp, omsorg og en fin porsjon kjærlighet.


-Helse.
Helsen min kunne definitivt vært bedre. Den er elendig. Etterhvert har jeg heldigvis lært meg, tror jeg, at helsen min til syvende og sist bare går ut over meg selv - og at det bare er jeg som kan endre på den.


- Alder.
Ja, alder er jo bare en biologisk faktor. Jeg må innrømme at jeg noen gang føler meg som jeg er åtti år og fullstendig ferdiglevd, mens jeg andre ganger føler meg som et nyfødt barn som står på nullpunktet og må lære seg alle de grunnleggende tingene fra starten av.

- Livserfaring.
Åhå, jeg skulle virkelig ønske at jeg turte å vise deg den tunge ryggsekken min!

Du kan selv stille deg slike fine spørsmål på KK sine hjemmesider.





0 kommentarer:

Related Posts with Thumbnails

Annika

Skriverier: Mai 2008 - mars 2012.


Kontakt

annika_alexandersen @hotmail.com



Bloglovin'

Follow La vita e bella
Follow La vita e bella

Blog Archive