søndag

Søndag.


Narvik. Søndagskveld. Vel overstått helg. Flott det. Mamma og jeg har snakket om hva jeg skal gjøre til neste år; og jeg har ikke en fjerneste anelse. Jeg skal ikke være lærling og jeg vil ikke gå på skole. Det jeg har mest lyst til er å pakke sakene mine å dra et eller annet sted; reise, skrive, tegne, male, ri, leke med barn, jobbe litt og gjøre fine ting. Men. Man må nesten ha det bra med seg selv for å få utbytte av det, og mamma synes at jeg burde ta et halvår eller noe i den duren et eller annet sted der jeg bare konsentrerer meg om å ha det bra.

Ellers har jeg travet rundt i byen sammen med lillesøster og mamma, vært på julemesse og utrolig nok ikke brukt noen penger. Og jeg har drukket masse kaffe.

Mandag i morgen, skole, og jeg har sikkert lekser jeg burde gjort - men jeg orker ikke. Ikke i dag. Det er egentlig kveld og sengetid, og jeg burde skru av tv'n for å gjøre noe fornuftig. Som for eksempel skifte på senga, vaske klær, ta oppvasken og finne fram klær til i morgen. Men hey; jeg gidder ikke. Orker ikke.
Har ikke så veldig lyst til å dra på skolen heller, når alt kommer til alt.

Nei.
Og så skal jeg til T klokken 14.

En ting til: I følge KK skal Havregryn redusere kreftprosenten med 40%, i tillegg til å redusere risikoen for å få diabetes og hjertesykdommer. Vel. Så bra for meg da; som bokstavelig talt lever på havregrøt.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Går du vg2 eller vg3?

Jeg syns det høres ut som en god idè å dra en plass der du bare konsentrerer deg om å ha det bra en stund.
Forresten så fortjener du en kveld hvor du bare slapper av. Sov godt<3

Anonym sa...

la oss finne en plass å tegne, male, skrive, flire osv på. det hadde vært fint.

Related Posts with Thumbnails

Annika

Skriverier: Mai 2008 - mars 2012.


Kontakt

annika_alexandersen @hotmail.com



Bloglovin'

Follow La vita e bella
Follow La vita e bella

Blog Archive