lørdag

Lørdags morgen.

I dag har jeg lyst til å gjøre koselige ting, selv om jeg ikke vet helt hva det skal være. Jeg er en smule redusert fra gårdagen, og jeg har kommet fram til - som vanlig, at det kanskje kan være greit å holde seg unna alkoholholdige greier, for når alt kommer til alt, tåler jeg det ganske så dårlig. Og det må jo sies at det ikke er så morsomt å våkne med hodepine og en kropp som føler for å begraves. Nei, det er absolutt ikke noe særlig, så jeg tenker vel egentlig at det kan være like greit å holde seg unna. Ja. Det tror jeg.


Jeg har strikket min første lue med dette Quick Knit opplegget jeg kjøpte på Frydenlund Bok&Media, og den ble ikke så verst. Litt for kort for min smak kanskje, så jeg skal lage ei ny. Det går ganske fort å lage ting med denne greia når man får det til (det er enkelt) og det er morsomt, så det anbefales virkelig. I går bestilte jeg forresten en fin liten pakke med hobbygreiser for 300 kr fra panduro, og jeg gleder meg til jeg får tingene i posten. Denne strikketingen kan bestilles der, hvis det er noen som skulle være interessert i det.
Det er "Den store kinodagen" i dag, og planen var vel egentlig at jeg skulle ta meg en tur på kino. Har ikke vært på kinoen i Narvik enda, men jeg vet ikke hvilken film jeg vil se, så... Og så burde jeg vel lese til Samfunnsfagprøven jeg har på mandag, selv om det ikke er noe jeg har veldig lyst til.
Hva er dine planer for helga?

4 kommentarer:

Anonym sa...

Mine planer for helgen er som følger: forberede meg på at snart er det mandag...:) hehe! Neida, ikke bare det, jeg strikker på et sjal i alpakka som jeg kan slenge på meg om morgenen når det er kaldt.

Swampoline sa...

jeg skal idag trene og hekle ferdig julegaver. :P i morgen blir det reising til hybel :)
ha en fin helg!

KristineBirgitte sa...

Planen VAR å komme meg hjem til lillebror og russefest (på den skolen jeg gikk helt til nå i høst - altså med mennesker jeg kjenner), men idiotsamboeren min brukte de siste pengene våre på godterier, colalight og en ny film (eller.. han LOT meg ;])

Så her sitter vi. Glor på tv. Dødsfett azz. Hah. Unnskyld meg, jeg er en smule bitter.

Anonym sa...

I dag skal jeg kose meg med TV/flim og strikketøyet mitt, holder på å stikke en lite baby jakke som er til mitt første tantebarn (broren min skal bli pappa).Ellers er det muligens fjelltur i morgen om været blir bra sammen med en venninne.
Det er deilig med helg uten alkohol

sigrid

Related Posts with Thumbnails

Annika

Skriverier: Mai 2008 - mars 2012.


Kontakt

annika_alexandersen @hotmail.com



Bloglovin'

Follow La vita e bella
Follow La vita e bella

Blog Archive