fredag

Se ut.

Vi har tatt blodtrykket på hverandre, og for et sjokk (liksom) det var da jeg fikk vite at blodtrykket mitt har falt litt i det siste.
"Ja, men man kan jo nesten se på deg at du har et lavt trykk, da," sa læreren min, "du er ikke akkurat noen bolle."

Og spørsmålet er - kan man det? Jeg har ikke en fjerneste anelse om hvordan jeg ser ut, om jeg er liten eller stor eller sånn eller sånn eller sånn. Jeg har ikke helfigurspeil hjemme i leiligheta, så... ja. Nei. Jeg har ikke peiling. Noen ganger skulle jeg ønske noen ville fortelle meg hvordan jeg ligger an for tiden, sånn at jeg hadde en viss oversikt over... ja. Jeg vet ikke.

5 kommentarer:

linalush sa...

du er utrolig liten, kjære deg. men du er vakker, det må du ikke tvile på. men du hadde vært like vakker om du var større, og jeg skulle virkelig ønske du ble bedre. du er herlig, og jeg håper alt snart ordner seg.

Anonym sa...

I følge de siste bildene du har lagt ut av deg selv så kan man konstatere at du laaangt i fra er tykk, du er veldig liten, og kunne hatt godt av (jeg tørr egentlig ikke skrive dette i tilfelle du tolker meg feil..) noen flere kilo til..

Hvis du ser på bildet av deg selv der du står ved siden av hun i klassen din, da får du en viss peiling på hvor du står hen. Du er ikke stygg altså er ikke det jeg mener i hele tatt, men du blir ikke akkurat mindre pen av noen kilo til heller. Dette er sagt i beste mening! Vil bare hjelpe deg i å bli litt bedre og det er ikke vondt ment i det hele tatt.

*klem*

Maria sa...

du er perfekt du annikamin. <3

Anonym sa...

du e fin. det e det du e. :)

Anonym sa...

Nå tuller du. For du ser forskjell på en fyrstikk og en lighter. Du ser forskjell på ditt lår og dine klassekameraters lår.
Hvordan du føler deg er noe annet og det skal jeg ikke si noe på. Men sannheten er jo at synet faktisk svekkes av levemåten din. Det er trist. Men du er fin som alle de andre skriver.

Related Posts with Thumbnails

Annika

Skriverier: Mai 2008 - mars 2012.


Kontakt

annika_alexandersen @hotmail.com



Bloglovin'

Follow La vita e bella
Follow La vita e bella

Blog Archive