torsdag

Skoledag nr.4

Det må jo sies at skoledag nummer 4. var et par ganger bedre enn de tre første. Jeg overlevde utrolig nok den fabelaktige prøven vi hadde i dag - verden står fortsatt, selv om jeg ikke kunne noe som helst. HELDIGVIS er jeg ikke den eneste som var ganske blank i hodet når det gjelder mange av de tingene vi hadde om.
Jeg skriblet bare ned noe tull, og leverte det inn, og så får det bare gå som det går. Ikke så mye annet man kan gjøre med det.




Vi har fått skolebøkene våre. De virker i grunnen ikke så kjedelige, og stoffet er jo spennende - så selv om det kommer til å bli et mareritt å lese alt det der - er det jo tross alt noe jeg interesserer meg litt for, så... jeg HÅPER at jeg overlever. Det eneste store problemet nå er at jeg har nesten 0 kr på kontoen, men heldigvis kommer mamma og Sandra i morgen, og da satser jeg på at min kjære mamma kanskje har noen kroner å avse, i alle fall litt mat å handle til meg. Ellers blir det sulting her, og det blir jo litt synd av mange grunner.

Mange fritimer i dag, og en lærling fra UNN Narvik var innom for å fortelle oss om hvordan det er, og vi fikk litt informasjon om hospiteringen som skal skje allerede i oktober. Det er meningen at jeg skal være i Tromsø, MEN for å være helt ærlig, frister det veldig å ordne sånn at jeg kan dra til Oslo og være de to ukene der. Læreren min snakket om at skolen muligens dekker utgiftene på reise og sånn, og da er det jo ikke så mye å tape? Jeg har jo ikke så alt for lyst til å være i Tromsø mer enn av og til, og jeg vet ikke om jeg vil takle å bo to - tre uker hjemme.

Så. Nå har jeg akkurat spist wok til middag, og sitter med beina slengt på bordet. Håvard og Marie kommer på besøk litt senere, og vi skal se film og litt forskjellig. Det blir koselig tror jeg, og i bunn og grunn burde jeg egentlig gå en tur til byen bare for å bevege meg litt, sånn at jeg ikke sitter her i ro og blir overvektig.


Jeg hadde tenkt til å ta et bilde av Marie som spiste
sjokolademuffins til dessert i matpausen, MEN siden
hun har en teori om at hun så skrekkelig ut, ble det bilde av muffinsen
i stedet for. Kantina på Solhaugen er forresten skrekkelig
dårlig i forhold til Breivika.


Bokhaug og matpakke. Jeg har plutselig funnet ut hva det ordet er fornoe.

Annika, ja.

0 kommentarer:

Related Posts with Thumbnails

Annika

Skriverier: Mai 2008 - mars 2012.


Kontakt

annika_alexandersen @hotmail.com



Bloglovin'

Follow La vita e bella
Follow La vita e bella

Blog Archive