søndag

Kveld.

Og poof, så var helga over, og jeg er tilbake i Narvik og Villaveien og snart klar for ei ny uke, fullpakket av nye, flotte, muligheter. Gud, så morsom jeg er.
Nei, jeg vet ikke, jeg. Uka virker allerede så fullstappet og fullpakket, selv om jeg vet at jeg ikke kommer til å gjøre så kjempemye annet enn å sitte på datamaskinen, se på tv og sove litt på sofaen. Og, ja, gå på skolen, selvfølgelig. Jeg kan ikke gå glipp av å lære flere fabelaktige latinske ord på sykdommer og kroppsdeler. Nei, det var ikke ironisk ment, for jeg synes at det er ganske morsomt.

Det har vært en veldig spennende dag, ja. Jeg har tatt bussen i fire fine timer, og var så heldig at jeg ble plukket opp av mor og far, som kjørte meg fra Amfi og opp til bostedet mitt. Jeg har pakket ut, ryddet og tatt oppvasket, fant ut at jeg selvfølgelig glemte tannbørsten hjemme hos mamma og pappa, gjort litt lekser, fikk besøk av Magnus og en Vidar som jeg ikke kjenner, og... de var så hyggelige at de svippet meg ned til Statoil sånn at jeg kunne kjøpe ny tannbørste. DEN KOSTET MEG 40 KRONER! Galskap.

Jada, neida, så deeet. Jeg savner Oda. Jeg har ikke sett henne på forferdelig lenge og jeg lurer på om hun har det fint. Helle er på Kreta, langt borte, og jeg håper at hun kjøper meg et par sommerfugler som jeg kan pynte med. I morgen er det VOP og T dama, skole og jeg skal til optikeren. Det vil koste meg 350 kr. Jeg burde gjøre litt mer lekser, men jeg gidder ikke. Ikke nå. Tirsdag er det Grey's. Onsdag er jeg tidlig ferdig og jeg må i banken - OG det er "Superskinny vs. supersize". Torsdag... aner ikke. Fredag kommer Helle hjem og jeg skal til hr.legemann.

Nå skal jeg kvelde. Må bare... dusje først. Og litt sånn forskjellig. Dessuten suger søvnen balle og jeg tror jeg holder på å bli et søvnvrak. Igjen. :D

Jeg elsker ORD.

Ja, den gjør vondt, JA, den svir innvendig -
MEN den er så ufattelig bra.
Wasted. Eller. Dødelig ideal.


Jeg kjøpte meg SMILEFJESMAGNETER på Rema, på Kvaløya.
Er de ikke fabelaktige? Jo. Det synes jeg virkelig.
Jeg skal se på dem hver eneste dag, og de skal minne
meg på... at... eh. Kjøleskap er smilende?

0 kommentarer:

Related Posts with Thumbnails

Annika

Skriverier: Mai 2008 - mars 2012.


Kontakt

annika_alexandersen @hotmail.com



Bloglovin'

Follow La vita e bella
Follow La vita e bella

Blog Archive