søndag

Søndag.

Helga er over igjen. Tiden går fort, og nå har jeg lagt bak meg tretten dager på dette flotte og ikke minst fantastiske stedet. Det er som en endeløs fest; og jeg er så utrolig heldig som får være en del av denne herligheten. Jeg vet at alle rundt meg er forferdelig sjalu og skulle ønske de kunne bytte med meg. Men sorry, jeg er den heldige utvalgte. Øhøhøhøh.

Jeg vet ikke hva det er å si om denne helga som har vært. I går var det et strålende vær, og jeg satt ute på den verandralignende greid de har her store deler av dagen - bladde i VG, Dagbladet, Nordlys og Tromsø mens jeg fortvilt prøvde å framkalle en slags brunfarge i ansiktet. Drittlei av å høre at jeg ser litt lettere hvit ut, men jeg ble dessverre ikke noe mindre hvit etter de timene jeg tilbragte der. Synd det i grunnen. Men, hvis jeg er heldig, får jeg kanskje dra å ta sol i løpet av uka - og det hadde jo vært noe det. Det er alltid okei å komme seg bort her i fra.
Var også en liten tur i byen i går. Satt på Smud (gamle Jimmis) og slurpet i meg kaffe sammen med to ansatte og S. Det var ganske koselig - fint med sol, og synd at jeg skal være her når det er så fint vær. Burde heller vært ute sammen med vennene mine, tatt en pils i sommersola, ligget i gresset i kirkeparket og sett på menneskene som passerer, dinglet med beina på bryggekanten og ting som det. Men neida. Neida. Neida.

Gud. Så lei jeg er.

Denne dagen var veldig SØNDAG. En sånn der flott dag der ingenting skjer, tiden snegler seg av sted og alt går forferdelig sakte. Dagen var som følgende: jeg sto opp kvart over åtte, satt ved det herlige frokostbordet i tre kvarter, satt i skinnstolen i stua og stirret ut vinduet mens jeg iherdig studerte glassmalingen på vinduet, leste litt Stephen King, bladde i noen magasiner, spiste lunsj, kjørte en kort tur sammen med resten av menneskene her, spiste måltid nummer tre, stirret på en tegnefilm på TV, leste Stephen King, spiste middag, satt i sofaen og leste litt mer, ryddet rommet og vasket litt klær, spiste mellomåltid nummer to, og ventet på at Sunniva og Silje skulle dukke opp.

Og det gjorde de. Det er ei uke siden jeg har hatt besøk, og jeg har ikke sett noen av vennene mine på ganske lenge, så det var virkelig hyggelig. Silje fikk ei ordentlig og innholdsrik omvisning på rommet mitt og joda, hun ble utrolig fascinert av mosaikken på badet. Og hun var enig med meg i at jeg har SVÆRT god plass der; det går jo faktisk nesten an å snu seg. De holdt meg oppdatert på hva som skjer i verden, og det var som vanlig svært lite, sjokkerende nok. Resten av tiden de var på besøk satt vi på gulvet og spilte Fantasi. Det var koselig, og det gjorde virkelig dagen min. Det er okei å ha en fin avslutning på dagen, spesielt siden morgendagen kommer til å bli utrolig fantastisk herlig og jeg kan nesten ikke vente til den begynner. EHE. Hjerte for det.


Storkosing på romgulvet mitt.


fantasi! :O



Sunniva hadde gave med til meg. Så nå er jeg godt rustet til uka som kommer. <3

2 kommentarer:

Anonym sa...

det med kjipe søndager er en klassiker. og glassmaling på vinduet har vi også. still fun.
hmm, hva er den nederste dingsen på bildet? :)

Annika sa...

snus :P
kniz.

Related Posts with Thumbnails

Annika

Skriverier: Mai 2008 - mars 2012.


Kontakt

annika_alexandersen @hotmail.com



Bloglovin'

Follow La vita e bella
Follow La vita e bella

Blog Archive