onsdag

Litt oppdatering fra livet og sånn.

Er litt reising denne uka, er litt fint og slitsomt på samme tid. Likevel har jeg ikke vært utenfor byen siden november, så det er helt greit å bevege litt på seg. Mandag dro jeg til Trondheim for å bidra til et forskningsprosjekt. Dette prosjektet kan leses om her. Det var lærerikt og så var det godt å møte noen av de fine folkene jeg jobber med i Mental Helse. I tillegg fikk jeg sove på et fint hotell i ei god seng.

bare for å sprite opp en ellers litt døll tekst litt. Ja, vet at bildet er skjevt. 

Kom hjem i går kveld og rekker akkurat å være hjemme i underkant av to døgn før jeg skal sette meg på flyet sørover igjen. Kofferten er pakket og i morgen bærer det av gårde til Oslo og erfaringssamling med Venn1 (Mental Helse), noe jeg ser veldig fram til. 

Ellers ser jeg sånn ut på en god dag, hvis noen lurte:
Var hos legen her i forrige uke og tok noen blodprøver, var egentlig alt jeg fikk ut av den timen, selv om jeg hadde mye mer på hjertet. Er ikke så flink til å si det som jeg er når jeg er på legekontor. Uansett: viste seg at jeg har lave jernlagre og lav blodprosent, og det kan jo kanskje forklare hvorfor jeg er så fryktelig trøtt og utslitt for tiden. Og hvorfor jeg har vært det i et halvt år.

1.februar og samordna opptak har åpnet. Jeg har søkt. Det var forresten et ganske stort øyeblikk som jeg har ventet på i mange år. I ni år trodde jeg at det var psykolog jeg skulle bli. Men det er det visst ikke allikevel. Jeg ombestemte meg for et par uker siden og la hele psykologdrømmen på hylla, i alle fall for nå. Så nå skal jeg bli sykepleier. Ja, jeg brukte ni år på å ville bli psykolog og ikke mer enn ei natt på å ombestemme meg. 

Så sånn er det. Til høsten begynner jeg på sykepleierutdanninga.

Om en måned reiser jeg til Tunisia sammen med Camilla. Jeg gleder meg. 5 kommentarer:

Anonym sa...

Det viktigste er at du jager drømmen din Annika, da spiller det ingen rolle om den blir endret på en natt :)

Og du, du er fin <3

Caroline sa...

Så bra at du har funnet ut hva du vil satse på! Og skulle du få smaken på psykolog igjen, så er det jo ikke verre enn å videreutdanne seg.

Nydelig bilde av deg forresten ♥

Anonym sa...

Du er utrolig pen! <3

Marthe sa...

Det er sikkert en herlig følelse å endelig vite at du har bestemt deg nå, det er noe du vil gå for :-) Så spennende med reise da, det må bli alle tiders og mer enn det :-) Og, du er nydelig på bildet :) Stor klem <3

Anonym sa...

Du er vakker!
Hadde vært interessert i å høre hvorfor du gikk fra å ville bli psykolog til sykepleier? :)
Går du allmenn påbygg nå ?

Related Posts with Thumbnails

Annika

Skriverier: Mai 2008 - mars 2012.


Kontakt

annika_alexandersen @hotmail.com


Bloglovin'

Follow La vita e bella

Blog Archive