onsdag

Krigeren er sliten.

Plutselig kom det. Fullstendig uforutsigbart. Alt på en gang. Alle demonene, alle de vanskelige tingene, følelsene som jeg ikke helt hvordan jeg skal takle, katastrofetanker, gamle tanker fra gamle tider - heldigvis uten påfølgende gamle mestringsstrategier men allikevel, tungsinn og svart natt. Og tårer. Tårer som kommer når jeg forteller om hvordan jeg har det.
De fine bekreftelsesordene når ikke inn. "Du er flott." Hører, men lytter ikke. "Bruk fornuften". Prøver, men følelsene tar overhånd. Jeg føler for mye og for mange ting på en gang.

Hei Mørkets Fyrste, Hei Herr Angst, Hei Elefantstemmen.

Jeg er sliten. Jeg har det veldig vanskelig.

6 kommentarer:

Mariann sa...

Klem til deg!

valiumsvalsen sa...

tenker på deg<3

Anonym sa...

Masse gode varme tanker til deg Annika <3

June sa...

<3<3<3

Marthe sa...

Tenker mye på deg, sender deg en varm klem :)

Cat sa...

Hva er det det heter i krig igjen, tilbaketrekking? Du vet når man har kriget en stund og det står stille, eller man har lidd store tap. Da trekker de troppene tilbake, tar en hvil, og legger nye strategier, før de går i krigen igjen. Hvis man kriger hele tiden blir troppene utslitt, da er de mindre våkne og motiverte for å vinne, så de må hvile også av og til, eller jobbe på skift, selv i krig. Jeg hater krig altså, er pasifist, men jeg vet ikke helt om pasifisten vil hjulpet mot elefantstemmen osv. :) Uansett, don't beat yourself up fordi du ikke er i kamp hele tiden, en av dagene som kommer blir du klar for kamp igjen. God bedring i hvertfall!

Related Posts with Thumbnails

Annika

Skriverier: Mai 2008 - mars 2012.


Kontakt

annika_alexandersen @hotmail.com



Bloglovin'

Follow La vita e bella
Follow La vita e bella

Blog Archive