søndag

Avslutningsfest vol. II

Da jeg sjekket skolekalenderen etter jul, for å få en oversikt over hva som sto på planen for dette halvåret, var 8.mai markert og merket med "avslutningsfest med foreldre". Den gangen virket det som om det var en evighet til denne avslutningsfesten, og nå er den altså over. Det føles både rart og veldig godt på samme tid. Rart fordi det var den siste kvelden alle lærerne og elevene var samlet, blomstene som ble delt ut, talene som ble holdt og alt det der - nok en sak for å markere året som har gått. Godt fordi den er overstått.

I begynnelsen av skoleåret tok jeg fryktelig mange bilder, men det har dabbet litt av den siste tiden. Men... jeg fikk likevel noen stykker på minnekortet til kameraet mitt.

lillesøster. Siden bildet er tatt uten blits og i bevegelse (kameraet mitt svikter på noen områder), er det uklart. Man kan i alle fall se hvem det er og det er i alle fall noe.


bordene var pyntet med den vanlige fløyelsduken som alltid brukes til slike anledninger, middagsasjettene og det vanlige bestikket  - bortsett fra den dessertskjea. Den blå servietten med blomster på og pene glass satt prikken over i'en, og gjorde ting litt annerledes enn det de pleier å være.

Inger var også her i kveld.

jeg måtte ta et bilde av den nye shetlandsponnyen til Marianne, en av lærerne på skolen.

Det var ikke så veldig varmt utpå kvelden, men Caroline og jeg klarte å smile likevel.

Forfatterklassen skoleåret 2009 - 2010.
F.V: Siren, Anne (som holder rundt Siren), Annika, John Erik (lærer), Kristine, Tonje, Rolf (forfatter/lærer), Caroline, Matias, Harald og Kristine. 
Bildet kunne vært bedre, men på grunn av sollyset ble det slik som dette.

Alt i alt var det en fin kveld. Det har vært en veldig lang dag, og selv om humøret, tankene og følelsene har levd sitt eget kaotiske liv, ble ikke dagen ødelagt av den grunn. Jeg har vært innom slagmarken både en, to og tre ganger, men når alt kommer til alt gjør det ikke så mye. Hverdagens kriger styrker en. Virker kanskje ikke slik i øyeblikket, men med å ikke gi opp selv om ting er vanskelig, kommer man seg videre. Sånn er det.

0 kommentarer:

Related Posts with Thumbnails

Annika

Skriverier: Mai 2008 - mars 2012.


Kontakt

annika_alexandersen @hotmail.com



Bloglovin'

Follow La vita e bella
Follow La vita e bella

Blog Archive