fredag

Rullegardinen er oppe.

Jeg hadde for all del ikke noe lyst til å gå ut, der jeg lå sammenkrøpet i senga mi, med strålende Hotell Cæsar flimrende på tv- skjermen. Det eneste som fanget interessen min med episoden, var at Victoria har ankommet serien igjen, og hun ser forferdelig... ut. Ikke vet jeg om det er meningen at det skal være sånn, for jeg fikk ikke med meg noe, men likevel. Planen for kvelden var som følgende: puste, se på Norske Talenter og gjøre ingen-verdens-ting, fordi jeg rett og slett ikke hadde energi til noe som helst. Men, så fikk jeg plutselig melding fra Inger, sparket meg selv i baken, trødde på meg dunjakka (som for øvrig er hennes) og trasket ut i snøvær og vinterkulde. Filmleie, akkurat som i gode gamle dager.

Det var egentlig fint. De sier hele tiden til meg, menneskene i F.stad, at jeg ikke må fortsette som jeg har gjort tidligere; dvs. skru av telefonen, stenge omverdenen ute, trekke for rullegardinen og grave meg ned under dyna. "Du må gi deg selv nye opplevelser, selv om det kanskje er en sånn dag der du har mest lyst til å sitte inne, for du sier jo selv at det pleier å bli ganske så greit når du først kommer deg ut."
Og det var det. Vi lå henslengt i hver vår sofa mens vi så på "Vicky Christina Barcelona", en film uten noen spesiell slutt - en slik ending der man kan forestille seg hvordan livene til menneskene på tv skjermen ville utarte seg i det punktumet på rulleteksten var satt. En bra film, som jeg vil anbefale.

Nå er det snart kveld for min del. I morgen tidlig er det en ny runde i svømmehallen sammen med mamma, en liten tur på loppemarked, kanskje litt shopping og på ettermiddagen skal jeg spise middag ute sammen med Merete. Foreløpig ligger alt til rette for at det skal bli en noenlunde okei dag.

5 kommentarer:

Merete sa...

Håper det blir det =)

Anonym sa...

De menneskene i F.stad har ett poeng. Det kan være vanskelig og ikke stenge seg ut fra omverdenen, men som du sier, det fører til opplevelser, impulser som du kan vokse på, tror jeg...
Få nye erfaringer som igjen kan føre til forandring av livsstil ;)

Ønsker deg det aller beste <3

Caroline sa...

Syns den filmen var dårlig, treig var den og =p
Håper kvelden ble fin og at du sov godt =)
Klem <3

Stina h. sa...

Så flott :)
stå på videre

Ingrid sa...

Godt å høre at det ikke bare er meg som synes at Vicotria ser ut som et fugleskremsel...

Er imponert over at du klarer å "sparke deg selv i baken", som du skriver, og komme deg ut. Jeg er elendig på akkurat det. Men i dag motsto jeg fristelsen til å avlyse en avtale, og var sammen med ei venninne i mange timer :-) Og du har rett; det blir som regel veldig bra, bare man kommer seg ut av den trygge sofakroken.

Related Posts with Thumbnails

Annika

Skriverier: Mai 2008 - mars 2012.


Kontakt

annika_alexandersen @hotmail.com



Bloglovin'

Follow La vita e bella
Follow La vita e bella

Blog Archive