fredag

Fest i Fredrikstad.


Ja, dere kan tro at vi hadde det riktig så trivelig her på huset i kveld! Det var nesten rene barnebursdagen, rett og slett - manglet bare noen ballonger, et par bursdagssanger, noen gaver og selvfølgelig, smilende fjes og knisende barnestemmer. Jo, morsomme hatter og fløyter hadde vi heller ikke, men bortsett fra det var det jaggu ikke langt i fra, og det er først nå, noen timer etterpå, at ting er høvelig på plass igjen.
Menyen for denne festligheten var ikke noe mindre enn saft og pølser med ketchup, sennep og sprøstekt løk, is på pinne, kaffe og for min del: frisubincoctail med sjokoladesmak! Jeg må nok innrømme at det ble litt for mange festligheter på en gang, og det er ikke å legge skjul på at det var en virkelig trivelig stund.

Siden øynene mine ble så blanke (stjernene igjen, vet dere), klarte ikke mascaraen å sitte helt der den skulle og jeg fikk både en og fem klemmer etterfulgt av festlige setninger som satte prikken over i'en. Jajamennsann! Det ble nesten litt for trivelig her, så jeg vurderte å ringe mamma for og fortelle at jeg kommer hjem i morgen. Men med nærmere ettertanke tror jeg nok at det er greit å være her til torsdag, sånn som planen er.

Heldigvis er festen over, gjestene har gått hjem og roen har senket seg. Så det er bare en ting å gjøre: krype under dyna, ønske denne dagen takk og farvel og stå opp i morgen med nytt mot. Amen.

0 kommentarer:

Related Posts with Thumbnails

Annika

Skriverier: Mai 2008 - mars 2012.


Kontakt

annika_alexandersen @hotmail.com



Bloglovin'

Follow La vita e bella
Follow La vita e bella

Blog Archive