mandag

Ny uke.




I dag fikk jeg pakke i posten. Perler fra Nina! Jeg ble ordentlig glad, og det rører meg hvor utrolig mange gode mennesker det finnes i verden. Tusen takk skal du ha!


Ellers:
  • jeg biter tennene så hardt sammen at den ene muskelen i kjeven har blitt vond.
  • det er skrekkelig vanskelig å holde styr på havregrøt, brødskive, knekkebrød samt 3 forskjellige drikkelige duppeditter, 1 multivitamin, en skje og en klokke som skal følges.
  • behandleren min har fortalt meg hva hun ser når hun ser på meg, og med nærmere ettertanke har hun helt sikkert rett, selv om jeg ikke klarer å se det selv. hun er utrolig flink, og jeg er fornøyd med henne.
  • jeg har gjort et forsøk på å lære personal X hvordan det fungerer med å betale regninger på nettbank, men det var ikke bare bare, for hun måtte først lære seg hvordan man logger på datamaskinen.
  • bortsett fra at jeg ikke er motivert eller fungerbar til å gjøre noe som helst innenfor kategorien skole, ikke klarer å fokusere eller tenke helt klart, er skrekkelig lei av å sitte stille og lurer på når det er vanlig å få permisjon, har det vært en tilnærmet OK dag.

4 kommentarer:

Anonym sa...

For en søt nese.

Anonym sa...

For en søt nese.

Anonym sa...

Annika, du er supertøff!
Jeg har stor respekt for deg.
Du klarer dette.

N fra sør

Anonym sa...

Fint bilde =) Synes øredobbene var fine på deg også!

Sender en klem sørover til deg

Related Posts with Thumbnails

Annika

Skriverier: Mai 2008 - mars 2012.


Kontakt

annika_alexandersen @hotmail.com



Bloglovin'

Follow La vita e bella
Follow La vita e bella

Blog Archive