tirsdag

Alt hun ønsket seg var en solskinnsdag.


E ga meg en sånn fin oppgave i dag; der jeg skulle tegne en linje, en "livslinje", som hun så fint kalte det, og skrive inn alle årene fra jeg ble født til der jeg er i dag. Det var en tidskrevende greie som jeg har holdt på med i hele ettermiddag, og det var faktisk ganske... interessant. På sett og vis har jeg fått "ryddet" opp litt og satt årstall på ting, noe som i og for seg ikke er så dumt.
Det slår meg at tiden kanskje er inne for å begynne på det "større" skriveprosjektet som jeg har tenkt på i mange år, for jeg tror at jeg begynner å bli klar for det.

Ellers har jeg hjemlengsel og har lyst til å dra min vei. Det ville vært idioti fra min side, for jeg vet at det bare vil være å skyve alt av problemer og kaos noen uker frem i tid. Det er ikke så morsomt å vite at denne prosessen er et helvete (unnskyld språkbruken), samtidig som man vet at det er det samme helvete på en litt annen måte der ute i friheten.

I dag er det tre uker. I morgen begynner jeg på min fjerde, og kroppen min er tydeligvis klar til å gå fra fase 0 og inn i fase 1. Fullt matprogram. Jeg håper at det går an å bli bedre fra dette og jeg håper virkelig at det er verdt det.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Det er mulig, Annika. Det finnes fremtid og mening.
Du klarer det!

N fra sør

A m e l i a sa...

Så sterk du er ! Har fulgt deg en stund. Du er god!

Anonym sa...

Tegne livslinje ble jeg også bedt om en gang. Jeg håper ting går bedre for deg snart.

KristineBirgitte sa...

Det er sant som N fra sør sa det - det finnes fremtid og mening. Jeg er stolt av deg på alle måter som går ann :)

Jeg tenker på deg hver eneste dag, mange gange om dagen. I alt jeg gjør, ligger tanken bak og murrer og spør meg "hva har Annika gjort idag? Hvordan har hun det? Er alt i orden med henne?"

Jeg håper det hjelper. Kanskje ikke akkurat det at jeg tenker på deg, men at så mange gjør det :) Du har en utrolig støtte :)

Anonym sa...

Du e flink Annika. :) <3

Related Posts with Thumbnails

Annika

Skriverier: Mai 2008 - mars 2012.


Kontakt

annika_alexandersen @hotmail.com



Bloglovin'

Follow La vita e bella
Follow La vita e bella

Blog Archive