mandag

Uke nummer 3.

Mandagen er snart over, det har forresten blitt september også, og om litt over en måneds tid fyller jeg det magiske myndighetstallet! En ting er sikkert: det blir i alle fall greit å kunne handle snus uten å måtte løpe verden rundt på jakt etter noen som kan vise fram leg.
Nei. Det var jo jeg som hadde store planer om å slutte med sånt i løpet av denne måneden, men... som vanlig kommer det sikkert noe i veien, og jeg kommer nok garantert til å finne på ei eller annen latterlig unnskyldning bare for å kunne forsette. Det er ikke det at jeg LIKER det noe særlig, men hey, noe må man faktisk ha for å overleve her i verden.

Skoledagen har gått ganske fort. Jeg sto opp tidlig, som vanlig, men for engangsskyld sov jeg til vekkeklokka ringte og vekte meg, noe som er svært sjelden kost her i gården. Deretter.... sto jeg opp, trasket på badet, kokte meg havregrøt, smurte matpakke, spiste, leste gårdagens VG, kledde på meg to stykk strømpebukser, tuslet i snegletempo til skolen sammen med LinnCe (naboen min) og Marie, hadde samfunnsfag, ambulansefag, spiste lunsj i kantina sammen med Marie, hadde litt mer ambulansefag og dro fra skolen klokken halv to, fordi jeg hadde avtale med T dama klokken to.

Jada, neida, så det altså. Hun hadde ikke så mye å si. Hun mener at det er fint for meg å være i Narvik, fordi jeg får et pusterom eller hva hun sa fra "det der" der hjemme. Hun er okei nok og jeg har utnevnt meg selv til dronning over "jeg vet ikke". Greit det.
Da timen hos T var ferdig, løp jeg nedover veien fra sykehuset og ned til byen, og hvorfor jeg løp, aner jeg egentlig ikke. Det må ha sett ganske morsomt ut; Annika som stormer nedover veien i kjole og støveletter og veske, vill i blikket. Jeg trodde kanskje at jeg hadde det litt travelt, siden jeg hadde time hos Optikeren klokken 1500, men nei, klokka var virkelig på mi side, og jeg fikk litt for god tid, så... jeg ble værende inne på COOP PRIX og stirret inn i hyllene, usikker på om det var noe der som var kjøpbart.

For å ta en lang historie kort: det gikk fint hos optikeren, men jeg trenger briller. Hun lyste meg inn i øynene med en greie og ba meg se hit og dit og overalt, og hun kom fram til at jeg har litt skjev hornhinne, burde ha +1.0 i styrke når jeg leser nært, og noe annet lengre unna. Weei. Jaja, stakkars mamma og pappa, for jeg har jo ikke penger til å dekke de der brillene, og sånt er jo svindyrt. Hjelper ikke så mye at dama i kassa sa at "skoleelever får 15% på innfatninger og glass".

Resten av kvelden har jeg egentlig ikke gjort så mye. Jeg trasket rundt på Amfi, handlet Yoplait yoghurt og bananer, møtte på Marie, tok et par kopper med kaffe med henne, så i butikkene, møtte på noen gamle kjenninger og gikk hjem igjen i 7 tida.
Og. Jeg har vasket klær, vasket kopper, sett på "forsømte ekskoner", spist kveldsmat, drukket te, stirret meg i speilet, og er ganske trett og sliten.

Dessuten holder jeg på å bli gal, fordi jeg har så sinnsykt innmari forferdelig lyst på et dyr, men jeg aner ikke hvor jeg skal ha det, og jeg tenker på å melde meg inn i Mental Helse Ungdom.

Jeg har begynt med skolesekk.



Sånn ser klasserommet mitt ut.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Heia Annika!
Følger med på bloggen din , er spennende å lese! og du skriver så bra, så da er det jo ekstra artig å lese.
Jeg har forresten og vært hos optiker, og 1 + og skjev hornhinne ( hint: "Billige" briller på specsaver, kjøpte 2 par der til under 1000 lappen )haha.
Artig å lese i bloggen din, likte den der 120 fakta lista di!:P

Anonym sa...

GLømte å skrive at den va fra mæ, Andrea ( karianne-andreaen:P ! )

Related Posts with Thumbnails

Annika

Skriverier: Mai 2008 - mars 2012.


Kontakt

annika_alexandersen @hotmail.com



Bloglovin'

Follow La vita e bella
Follow La vita e bella

Blog Archive