fredag

Rapsolje.



Halleluja. Denne dagen kan beskrives med et ord: NYDELIG. Og så kan jeg legge til alle disse fine synonymene til nydelig: fantastisk, herlig, elskverdig, heartheartheart - og jeg må selvfølgelig fortelle at jeg HÅPER av hele mitt hjerte og av all min forstand at det kan bli mange fler slike dager. Eventuelt ikke.

Heldigvis er den snart over.

Så. Hva har jeg gjort i dag? Ingenting. Absolutt ingenting.

Jeg sto opp klokken åtte, som vanlig, smilte til meg selv i speilet (FOR ET VAKKERT SYN! :D) og dro meg av gårdet til frokostbordet som sto dekket. "Rapsolje før eller etter maten, Annika?" spurte en av de ansatte. "Samma faen," svarte jeg og sto midt på gulvet uten å vite hvor jeg skulle gjøre av meg. Rapsjole. Det er da virkelig ikke vanlig å spise rapsolje med skje. Greit nok; rapsolje er sundt og flott og okei - men JA man skal bruke det når man, for eksempel, steker mat. 3 ss rapsolje om dagen. Herlig rapsolje. Hvorfor i alle dager finnes det ikke rapsolje med sjokoladesmak, for eksempel? Det hadde virkelig vært noe.

Her en dag da jeg satt ved matbordet (oh, for et sjokk liksom), spiste en godmorgen greie og leste i avisa Tromsø - fant jeg en liten artikkel oppe i hjørnet: "5 tonn rapsolje tømt ut i sjøen". P som jeg satt sammen med lo og sa: "Kanskje det er en av de som har vært innlagt her, som ble forbannet på all rapsoljen i hele verden og bestemte å kvitte seg med den."

Vel. Det hadde i grunnen ikke forundret meg.

Joda, jada, så det altså. Jeg burde forresten ha en fest her, siden det er min tredje helg. A - dr.hjernefikser som jeg liker å kalle ham, sa at jeg baaare måtte forberede meg på å være her hele sommeren, så det blir nok veldig mange flere helger her enn disse tre. Men jeg synes at jeg har vært her lenge nok.
Jeg har ikke engang vært på skolen i dag. SÅ mye har jeg gjort.

Uansett. Pappa kom for å hente meg i kveld og vi trasket rundt på OBS! i en times tid. Jeg fikk ham faktisk til å handle snus til meg - utrolig nok. Det hadde jeg aldri trodd var mulig. Og så kjøpte han en blomst til meg. En rosa/lilla greie som har fått plass på skrivebordet mitt i en forferdelig stygg plastikk- blomsterpotte. Jepp. Og jeg har igjen fått ny "matliste" som begynner på mandag - noe så utrolig herlig. Denne ser faktisk litt bedre ut enn de to jeg har fått fra før av.

Og ellers skjer det svært lite. Inger var innom her i går - det var koselig. Vi spilte spill og tygde tyggis og snakket om hvor latterlig helsevesnet og politikken er. Jepp. I morgen er det byen, bruktmarked og Think Mental Fashion show.

1 kommentarer:

Anonym sa...

skjønner hvordan du har det sweepi. husk at jeg tenker på deg, og at vi er i nogenlunde samme sko. <3 pene bilder du har.

Related Posts with Thumbnails

Annika

Skriverier: Mai 2008 - mars 2012.


Kontakt

annika_alexandersen @hotmail.com



Bloglovin'

Follow La vita e bella
Follow La vita e bella

Blog Archive