lørdag

Svar på mail: en påminnelse til meg selv.

Hei!

For all del: du forstyrrer meg absolutt ikke. Det er alltid trivelig å få slike meldinger fra mennesker, og takk skal du ha :)

Nei, jeg vet ikke hvem du er. Blir fryktelig nyskjerrig - men hvis du ikke vil fortelle om det, og holde deg anonym, så er det greit.

Vet egentlig ikke helt hva jeg skal skrive. På et punkt får man nok av et liv som kun dreier seg om sykdom og mørke tanker, og får en viss motivasjon for å endre på ting. For min del kom denne motivasjonen da jeg flyttet fra byen og for meg selv, ble kjent med nye mennesker og forsto at det var så mye mer man kunne fylle livet sitt med. Det var vondt å se at alle rundt meg ble eldre, utviklet seg, fullførte vgs, hadde det morsomt og en livslyst som jeg ikke så ut til å ha, og en rekke andre ting. Det var vondt å forstå at en fortsatt sto på nullpunktet, uten noen forståelse for hvor mye godt og fint som ventet der ute et sted.

For mange mennesker er det vanskelig å innse at det KUN er dem som kan endre på ting selv, og jeg har også vært der. Den negative spiralen blir det såkalte livet og til slutt blir man så nedgrav i sykdom, tanker og grusomheter at det er vanskelig å komme seg på beina igjen. Alt det som gjør vondt blir en trygghet, og selv om man kanskje ønsker noe annet, ber man om en frelser som kan fjerne alt sammen. Det fungerer ikke sånn.

Som du sier: man er aldri alene. Det kan være vondt å være alene om å være det mennesket man faktisk er - men så er det fint å ha noen rundt seg som kan støtte og være der på de dagene som er vanskeligst. Man må bare lære seg å slippe dem inn på seg, for når man tenker etter, vil de være der for deg uansett hva som skjer.
Selv om håpet er difust og ikke noe konkret - velger jeg å tro på det. Uten håp kommer man ikke så langt.

Takk. Jeg håper at jeg klarer det, for jeg har kastet bort nok tid på elendighet og det er på tide å gripe livet, være en del av det, i stedet for å motarbeide alt sammen. Man har bare fått et liv og tildels en tilmålt tid - og det er for dumt å bruke alle dagene, ukene og månedene på ting som ikke vil være noe å se tilbake på.

Ja, vi sitter på makten til å forandre skjebnen.

Dette ble fryktelig langt, og kanskje tildels uinteressant, men... ja.
Håper du får en fin påske :)


- Annika -

1 kommentarer:

Caroline sa...

Bra skkrevet Annika =)
Klem <3

Related Posts with Thumbnails

Annika

Skriverier: Mai 2008 - mars 2012.


Kontakt

annika_alexandersen @hotmail.com



Bloglovin'

Follow La vita e bella
Follow La vita e bella

Blog Archive